carla?

Wat ik doe, dat zie je wel op deze pagina. Maar wie is die vrouw...? ;-) 

Ook ik stond ooit op het podium. Voel mijn hele leven al passie voor zang en dans en vanuit school rolde ik hier verder in. Er werd een band samengesteld met leerlingen van het Conservatorium en een paar shows per jaar stond ik op het podium en trad ik op met de demonstratiegroep van dansschool ICO. Het was m'n leven: repeteren, zingen, dansen en vooral: heel veel plezier!
Heb nooit de intentie gehad om daar professioneel iets mee te gaan doen, daar moet je goed genoeg voor zijn (en dat is geen valse bescheidenheid). Maar je snapt misschien dat het nu weer terug zijn in het theater met mijn camera, alle puzzelstukjes in elkaar laat vallen.

Fotograaf met coachingsskills
Mijn fascinatie voor mensen, mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en daarnaast een opleiding hebben ervoor gezorgd dat ik een coachingspraktijk ben gestart. Deze staat inmiddels op een laag pitje omdat er maar 24 uur in een dag zitten en mijn fotografie een beetje uit de hand begint te lopen. Maar het is wel een onderdeel van wie ik ben, heb een paar giga voelsprieten uitstaan en ik zal altijd mensen ondersteunen als ze dat nodig hebben.

Het goede leven
Verder ben ik moeder van de meest fantastische zoon die je je maar kunt wensen en langzaam maar zeker introduceer ik hem in de fotografiewereld. Want ik zag natuurlijk al langer dat hij met zijn IPhone te gekke foto's maakte en inmiddels maken we afspraken wie de camera mee kan nemen. 
Ik hou van het goede leven en geniet van de basic dingen. Ik bak (en tegenwoordig ook kook) graag voor de mensen die ik lief heb. Eten en drinken verbindt. Althans, dat maak ik ervan, haha! Geef mij verder zon en het buitenleven en ik ben compleet gelukkig.  

Fotograaf
Het leven kon bijna niet anders lopen dan zoals het is gelopen. Eerst jezelf uitvinden en daar achteraan wat je blij en gelukkig maakt. Hoewel ik prive best graag mocht fotograferen, bleef dit bij hobbymatig. Mijn 'toevallige' ontmoetingen met een paar muzikanten hebben alles veranderd. Alsof ik in een trein stapte die niet te houden was, ik moest gáán, m'n hele 'zijn' schreeuwde het me toe. Het is één van de beste stappen die ik gemaakt heb, ik moet hier zijn, in de muziek, bij shows en evenementen, tussen de muzikanten. Ik voel me daar ontzettend thuis want muzikanten zijn gepassioneerde mensen, die het werk doen vanuit hun hart. Hetzelfde doe ik met mijn fotografie. We vullen elkaar aan, ik ervaar dat écht zo!
Ik hoef alleen maar mezelf te zijn en de rest gaat vanzelf. Daarmee trek ik mensen naar me toe die bij me passen en stoot ik mensen af waarmee het niet gaat werken. Ouder worden is best fijn eigenlijk! ;-)

Als fotograaf ben ik vooral te vinden bij evenementen, theaterproducties, gala's, bedrijfsfeesten enz. In de zomermaanden richt ik me daarnaast op de 'Summer Shoots' (foto's van gezinnen, familie, portretten, enz., lekker in de buitenlucht).
Door een toffe samenwerking en fijn contact gaan dingen vaak vanzelf. De interactie met de opdrachtgever, muzikanten en crew, het spelen met het licht en allemaal hetzelfde doel voor ogen te hebben, zorgt er dan ook voor dat twee werelden samenkomen en dat zie je terug in de foto's.  

Daarnaast ben ik een onderdeel van het team van 'DAMM Management & Events'. Samen met een vaste groep, hooggekwalificeerde freelancers organiseert 'DAMM Management en Events'  van kleinere particuliere feestjes (diners/tuinfeesten/bruiloften) tot grote bedrijfsfeesten, dinershows, awardshows, theaterproducties en gala’s.  Ik neem de fotografie voor mijn rekening en onderhoud social media voor verschilleden bands. Tevens verzorgt DAMM een deel van mijn management.

Enkele opdrachtgevers en/of samenwerkingen:
Charly Luske (huisfotograaf bij zijn theatertour 'The Story Of...')
Shirma Rouse (en Orkest Koninklijke Luchtmacht)
The Legends We've Lost (met o.a. Buddy Vedder en Marlayne Sahupala)
DRI3MAN
3 J's
Verschillende producties van MBN-producties:
 - Pink Floyd Project
 - Elvis the Music (MBN-producties met o.a. Erwin Nyhoff)
 - ABBA the Music
 - Simply the Best of Tina Turner
 - The Best of Britain
Verschillende producties van PGK-producties zoals Legendary Albums Live:
 - Bruce Springsteens ‘Born in the U.S.A.’
 - The Rolling Stones 'Sticky Fingers'
 - Staying Alive with The Bee Gees
 - Meat Loafs 'Bat Out Of Hell' 
 - Nirvana's MTV Unplugged in New York
De jaarlijkse show van de Top 2000 Live, ook uit de koker van PGK-producties
Verschillende grotere shows met de Nick Bult All Star Band (zoals o.a. Amsterdam Diner, FCN Gassan Jewel Awards, enz.)
Marlayne Sahupala
Edwin Evers Band
Lo van Gorp
The Royal Dutch Scam
Berget Lewis
Tim Akkerman
Huisfotograaf bij theater de Speeldoos in Baarn
PopCollegeTour
Night of the Koemarkt
Willeke Alberti
Casa Caminita on Tour
Huisfotograaf bij Interzorg Noord Nederland