Huisfotograaf & Social media

Naast dat ik het heerlijk vind om toffe foto’s te maken, vind ik de interactie met de mensen met wie ik werk minstens zo belangrijk. Daarom vind ik het heel prettig om huisfotograaf te zijn van een productie, band of bedrijf. Je bent regelmatig aanwezig om te fotografen en bouwt hierdoor een bepaald contact op. Iedereen weet op een gegeven moment wat je komt doen, wat je komt brengen en wat ze van je kunnen verwachten. 

Als er een fijne samenwerking is, beheer ik soms ook de Social Media van de productie of band. Ik ben de aanjager en zorg dan voor de berichten op Facebook en Instagram. Het is een prachtige combinatie met het fotograferen omdat je altijd overstijgend bezig bent en kijkt wat het evenement, show of productie nodig heeft om tot zijn recht te laten komen. Vaak laten we niet alleen de show/evenement zien maar ook hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Dit geeft net even dat extra’s waardoor het publiek zich betrokken voelt.

Ik ben o.a. huisfotograaf van Charly Luske ('The Story Of...'), DRI3MAN, PGK-Events (Top 2000 Live en Legendary Albums Live), MBN-producties (Pink Floyd Project, Abba the Music / Elvis the Music), Interzorg Noord Nederland en de Nick Bult All Star Band.