Huisfotograaf & Social media

Het allerleukste van mijn werk vind ik om huisfotograaf te zijn van een productie of band. Want naast dat ik het gaaf vind om toffe foto’s te maken, vind ik de interactie met de mensen met wie ik werk minstens zo belangrijk. Als huisfotograaf van een productie ben ik dan ook vaak een aantal keren bij een productie of theatertour aanwezig om te fotograferen. Dit werkt heel fijn want zowel de muzikanten als de crew leren me vlot kennen en hierdoor weten ze al snel wat ze aan me hebben.

Als er een fijne samenwerking is, ligt het in het verlengde dat ik ook de Social Media beheer van de productie of band. Ik zorg dan tijdens een theatertour (of voor een band het gehele jaar door) voor de berichten op Facebook en Instagram. Het is een prachtige combinatie want ik er ben er toch al een paar keer om te fotograferen. Meestal kom ik voor Social Media nog een keer extra, we nemen korte promo-video’s op voor shows die nog enige aandacht verdienen, ik ga even live op één van de pagina’s en onderhoud contact met het publiek. Vaak laten we niet alleen de show zien maar ook hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Dit geeft net even dat extra’s waardoor publiek zich betrokken voelt.

Ik ben de aanjager op Social Media, in overleg met de productie geef ik bandleden een aantal foto’s die zij kunnen verspreiden zodat er zoveel mogelijk bekendheid komt rondom de show.

Ik ben o.a. huisfotograaf van Charly Luske (The Story of George Michael en The Story of Robbie Williams), DRI3MAN, PGK-Events (Top 2000 Live en Legendary Albums Live), MBN-producties (Abba the Music / Elvis the Music), Interzorg Noord Nederland, Night of the Koemarkt en de Nick Bult All Star Band.